MINUTA E FUNDIT – Dy shpërthime të njëpasnjeshme trondisin Lezhën, policia vihet në alarm…

Dy shpërthime të fuqishme janë ndjerë në zonën e Lezhës rreth orës 19:40 dhe 19:41 minuta, raportojnë banorët e zonës. Raportohet së shpërthimet janë ndjerë në Shëngjin, Ishull Shëngjin dhe Ishull Lezhë.

Policia është vënë në alarm, por ende nuk ka identifikuar specifikisht vendin e shpërthimit. Zhurma ka qenë e fuqishme dhe është ndjerë në të gjithë zonën.


Vazhdojnë kërkimet për zbardhjen e ngjarjeve.