NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

MINUTA E FUNDIT – Dy pjestarë të familjeve të infektuara në Shkodër, 66 dhe 78 vjeç dërgohen me urgjencë në Tiranë…

Sipas raportit të Komisionit të Mbrojtjes Civile të Qarkut Shkodër të orës 19.00 të ditës së sotme, nga NJVKSh, vijon te ndiqet situata epidemiologjike, dy nga pjestaret e familjeve te infektuara ne Shkoder jane derguar ne Tirane me moshat perkatese 66 dhe 78 vjec, pasi kane shfaqur shenja te renduara, ndersa pjesa tjeter e familjareve jane ne gjendje te stabilizuar. Ndersa vazhdon hetimi epidemiologjik mbi kontaktet e tjera te dyshuara ne bashkepunim me strukturat e DVP ne te gjitha bashkite.