MINUTA E FUNDIT – Dalin emrat e antarëve të rinj të kryesisë së Partisë Demokratike, pas 9 viteve rikthehet Jozefina Topalli

Në votim kanë marrë pjesë 227 anëtarë, nga 280 anëtarë që ka Këshilli Kombëtar i PD. 6 vota kanë qenë pjesërisht të vlefshme dhe 2 të pavlefshme.  Nga 20 anëtarë të Kryesisë së PD që zgjidhen me votë, 6 do të jenë gra. 6 gratë që kanë fituar me shumicë votash janë:

Belind Kelliçi


Flamur Noka

Oerd Bylykbashi

Ervin Minarolli

Luciano Boçi

Agron Shehaj

Luan Baci

Grigels Muççollari

Gent Strazimiri

Enno Bozdo

Keltis Kruja

Arben Ristani

Aldo Bumçi

Florion Mima

Fatbardha Kadiu

Jozefina Topalli

Ina Zhupa

Edit Harxhi

Mimoza Hajdarmataj

Eleina Qirici