MINUTA E FUNDIT/ Çfarë po ndodh në SHBA, raportohet një tjetër ngjarje e rëndë në Ohio- 7 persona raportohet…

Çfarë po ndodh orët e fundit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës? Orët e ankthit për sigurinë publike nuk kanë fund në SHBA, ku të tjera të shtëna janë regjistruar mëngjesin e sotëm në në Dejton, Ohio. Ngjarja  ka ndodhur në qendër të Dejton, ku paraprakisht dyshohet për shtatë persona që kanë humbur jetën.

Ngjarja e rëndë vjen vetëm disa orë pas asaj të Teksasit, ku për pasojë humbën jetën 20 persona dhe u p.lagosën 25 të tjerë.


 ABCOM ║ VODAFONE