ShkodraWeb Media

E Vërteta të bën të lirë!

MESAZH SOCIAL/ Omelda Meta, vajza shqiptare 23 vjeçare duhet të jetojë- të gjithë bashkë ia dalim…

Nuk mund të shtojmë asgjë më shumë nga sa mund të lexoni më poshtë. Është një garë solidariteti që duhet të na impenjojë të gjithëve, brenda e jashtë Shqipërisë, aty ku në deje rrjedh gjak shqiptari. Omelda 23 vjeçare, i ka ditët e numëruara nëse të gjithë ne nuk e ndihmojmë të fitojë betejën e vështirë me të cilën e ka përballur jeta. Ka nevojë për ndihmën tonë, ashtu siç nesër mund të ketë nevojë secili nga ne. Sot është koha të mendojmë edhe për të neermen tonë, të njerëzve tanaë që mund të gjenden papritur në mes të një bejete të tillë që nuk fitohet VETËM!

Nuk mund të bëjmë asgjë më shumë se të shpërndajmë këtë postim, një nga mijëra në rrjete sociale. Të japim kontributin tonë secili dhe të lutemi, ti lutemi Zotit që Omelda të qëndrijë në mesin tonë sepse është shumë ere të ikë. Të gjithë bashkë ia dalim, sepse shqiptarët kanë zemrën e madhe…!

Copyright ShkodraWeb Media © 2019 All rights reserved. | Politika e Privatësisë nga ShkodraWeb Media.