Mblidhet Keshilli i Sigurise Kombetare ne Presidence

Kryeministri Edi Rama dhe ministri Fatmir Xahfaj po zhvillojnë një takim me presidentin Ilri Meta në ambientet e presidencës.

Bashkë me Ramën dhe Fatmir Xhafajn janë edhe anëtarë të tjerë te këshillit të sigurisë kombëtare. Takimi zhvillohet për mbledhjen e Këshillit të Sigurisë Kombëtare i lenë në axhende dy javë më parë.