Mbeten në garë vetëm 4 kandidatë, dorëhiqet edhe i pesti nga lista me 9 emra për kryetar PD Shkodër

Kishte konfirmuar pjesëmarrjen në garën për kryetar të PD Shkodër në zgjedhjet e ditës së neserme, por sapo ka njoftuar tërheqjen zyrtarisht. Arian Peraj, në një postim në Facebook thotë se nuk do të jetë në listën e kandidatëve.

Pas kësaj terheqje, e pesta në radhë nga 9 emrat e ardhur nga qendra, mbeten vetëm 4 kandidatë. Arben Lushaj, Elvis Deda, Gjenarin Kapcari dhe Vildana Gushta, janë akoma në kandidim. Nuk përjashtohet të ketë edhe ndonjë terheqje tjetër të mundshme.


PUBLIKIMI I ARIAN PERAJ NË FACEBOOK

Në respekt të :

– dinjitetit dhe personalitetit tim familjar;

– ruajtjes së vlerave morale dhe të emrit tim të krijuar me sakrifica, mund dhe ndershmëri;

– në ruajtje të së sotmes dhe të ardhmes së partisë në të cilën u angazhova krejt i ri dhe sot jam thinjur pa e tradhëtuar, përfituar, shitur apo koritur asnjëherë, deklaroj :

Dorëheqjen nga gara për Kryetar i Partisë Demokratike Shkodër, duke i lënë vend për konkurim kolegëve të tjerë me urimin fitoftë më i miri !

Asgjë nuk më largon nga kontributet dhe dashuria për partinë demokratike, por në seriozitet të vlerave dhe ruajtje të personalitetit tim mendoj se qëndrimi im i fundit i shërben më shumë sesa konkurimi jo i barabartë, momentit delikat që po kalon PD.

Falenderoj secilin nga propozuesit e emrit tim, ato që më mbështetën dhe më suportuan në këtë ditë fushatë zgjedhore dhe ju deklaroj se u jam mirënjohës dhe i përuluar para jush duke ju premtuar kontribute dhe besnikëri ndaj Partisë Demokratike.

Urime konkurruesve dhe fituesit .