“Maska bëhet e detyrueshme për çdo qytetar”, pas shtimit të rasteve me virus, qeveria merr vendimin…

Kosova ka bërë të detyrueshme mbajtjen e maskës për të parandaluar përhapjen ndaj COVID-19. Mediat kosovare, raportojnë se qeveria e ka marrë sot vendimin pas përkeqësimit të situatës dhe shtimit të rasteve me korona virus.

Maqedonia e Veriut e ka pasur për një kohë të gjatë si rregull mbajtjen e maskës, madje të penalizueshme edhe me gjobë në qoftë se nuk mbahet.Reklamat që shfaqen në faqen tonë, ndihmojnë të mbijetojmë, të vazhdojmë të jemi të lirë e të pavarur. Nëse mendoni se e meritojmë, mund të kontribuoni për ShkodraWeb edhe duke klikuar KËTU! FALEMINDERIT për mbështetjen!