MASAKRA NË VLORË/ Dalin emrat e 8 viktimave, të gjithë me një mbiemër…

Zbardhen emrat e viktimave që mbetën të vrarë me armë zjarri sot në Resulaj. Gazetari Enrik Mehmeti ka siguruar 7 prej emrave të viktimave, ndërkohë ende nuk është arritur të mësohet emri i personit të tetë. Bëhet fjalë për shtetasit:

Demir Zyka, Azem Zyka, Peri Zyka, Afërdita Zyka, Besim Zyka, Sara Zyka, Vasilika Zyka (17 vjec) dhe Ledion Zyka (i mitur, 6 vjec).

Mësohet se në themeë të masakrës ka qenë një grindje për ushqimin e pulave, ndërsa vrasësi ka qëlluar papritur dhe papandehur mbi njerëzit përballë tij.