Lobimi në SHBA, prokuroria dërgon në gjykatë dosjen për kryetarin e PD-së- ja çfarë ka vendosur organi i akuzës…

Kryetari i PD Lulzim Basha merret si i pand.ehur për lobimin 675.000 usd në SHBA. Prokuroria e Tiranës ka dërguar një shkresë në selinë e PD, shkresë të cilën e ka siguruar edhe medias, ku njoftohet lideri i demokratëve se ndaj tij kanë përfunduar hetimet për lobimin në SHBA përmes kompanisë offshore Biniata Trade.


Dosja hetimore është dorëzuar dje në gjykatë dhe i është komunikuar kreut të PD.