LIVE/ Nis konstituimi i Kuvendit te ri te Shqiperise

Ka nisur pjesa e dyte e seances se konstituimit te Kuvendit te ri te Shqiperise. Si ne nisje paradite, Besnik Bare eshet drejtur si i seances se pare, pasi refuzoi Sali Berisha. Ne hapje te pjeses se dyte te seances, Vasilika Hysi e cila ka mbajtur raportin per vlefshmerine e mandateve te 140 deputeteve. Ajo ka thene se 140 mandatet e po kaq deputeteve jane te vlefshme. Me pas, vijohet me betimin e deputeteve dhe ne fund zgjidhet kryetari i Kuvendit, qe sipas gjasave, do te jete Gramoz Ruci. /ShkodraWeb/

ERTV Live?: Dita e parë e legjislaturës së re të Kuvendit të Shqipërisë??Votohet për zgjedhjen e kryetarit të ri të Kuvendit✌

Pubblicato da Edi Rama su Sabato 9 settembre 2017