NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

LISTA/ Presidentët më të paguar në botë, i pari nuk është shefi i “Shtëpisë së Bardhë” i Shteteve të Bashkuara të Amerikës…

Cili është presidenti që paguhet më shumë në botë? Një renditje e bërë nga Radio Evropa e Lirë do t’iu shuajë kureshtjen, me disa të dhëna që ndoshta nuk ua merrte mendja. Kështu, sipas grafikut më poshtë, Austria është shteti që e paguan më shumë Presidentin e vendit, me një pagë vjetore prej 404466 dollarë.

I dyti në botë është Donald Drump, me pagë vjetore 400000 dollarë. Nderkohe qe Putin, qe lakohet aq shume si nder me te fuqishmit, rezulton ne fund te renditjes me nje page 134 000 dollarë në vit.


Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!