LISTA – Partia Demokratike shpall listën e 300 fituesve të Këshillit Kombëtar të votuar në Kuvend dje…

Partia Demokratike ka shpallur mesditën e sotme listën fituese të 300 anëtarëve të Këshillit Kombëtar. Nuk rezultojnë të jenë shpallur shpallur fitues Edit Harxhi, e cila ishte një prej kandidateve për kryetare të PD, dhe Arben Ristani, ish-Sekretar i Përgjithshëm i PD-së.

Ndërkaq në listë janë emra të njohur si Aldo Bumçi, Agim Baçi, Andi Lila, Asllan Dogjani, Jemin Gjana, Ahmet Prençi. Po ashtu pjesë e listës janë Oriela Nebijaj, Glauk Olladashi, si dhe artisti Robert Budina.

Dje Kuvendi Kombëtar i Partisë Demokratike votoi për anëtarët e rinj të Këshillit.

KLIKONI LINKUN PËR TË LEXUAR LISTËN E PLOTË TË FITUESVE