Lindi me koronavirus të marrë nga e ëma, foshnja 17 ditëshe shërohet pa marrë asnjë mjekim…

Një foshnje, e cila lindi e sëmurë me koronavirus në Wuhan, pasi e ëma ishte e infektuar, ka rritur të shërohet. Foshnja, vetëm 17-ditëshe, është shëruar pa marrë asnjë mjekim, duke shënuar pacientin më të ri që mposhti virusin në Kinë.


Vajza u transferua në spitalin e fëmijëve në Wuhan sapo lindi, pasi u zbulua se kishte virusi. Ajo kishte një infeksion në sistemin e frymëmarrjes dhe dëmtim të vogël të miokardit, por arriti tja dilte.

ShkodraWeb Channel