NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

“Lehtësohet” situata e izolimit, edhe tre bisnese të tjera mund të ofrojnë shërbime për qytetarët…

Listës së bizneseve që do të qëndrojnë hapur ndonëse ndodhemi në kushtet e izolimit i shtohen edhe disa të tjerë. Pra do të hapen edhe biznese si gomisteritë, libraritë e kancelaritë. Një gjë e tillë bëhet e ditur në urdhrin e ri të Ministrisë së SHëndetësisë.


Mësohet se edhe ato do të ofrojnë shërbimet e tyre nga ora 05:00 deri në 13:00.

Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! ABONOHU tani!