NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

Largimi nga drejtimi i Grupit Parlamentar Demokrat, flet Rudina Hajdari: Ju siguroj se unë jam në krye…

Pak orë pasi deputeti Korab Lita njoftoi largimin e Rudina Hajdarit nga drejtimi i Grupit Parlamentar Demokrat, ka reaguar vajza e Azemit me një postim në Facebook.

“Ju sigurojë se unë jam në krye të grupit Demokrat që ndërkohë po zgjerohet dhe forcohet edhe më shumë. Vendosmëria jonë për të çuar deri në fund reformimin e sistemit është detyrim ndaj çdo demokrati dhe opozitari që kërkon ndryshimin në Shqipëri. Shihemi te enjten!”, shkruan Hajdari.


Diçka po ndodh në këtë pjesë të “opozitës së re” dhe sipas gjasave, sot është vetëm fillimi i zhvillimeve të reja.

MUND TË LEXONI EDHE:  Çfarë po ndodh brenda “opozitës së re”, Rudina Hajdari nuk është më kryetare e Grupit Parlamentar Demokrat…

Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!