LAJM I MIRË – Shtyhen këstet e kredive në bankat e nivelit të dytë me tre muaj të tjerë…

Kryeministri Edi Rama ka dhënë sot një lajm të mirë për të gjithë ata që kanë një kredi, ndërsa theksoi se pagesa e kësteve të tyre do të shtyhen sërish me 3 muaj.

MESAZHI I RAMES


🟢 LAJM I MIRË

BASHKËFIRMOSËM ME GUVERNATORIN E BANKËS SË SHQIPËRISË NJË SHTYRJE TË MËTEJSHME TREMUJORE TË KËSTEVE TË KREDIVE DERI NË 31.08.2020 DHE GJITHASHTU BANKA E SHQIPËRISË MIRATOI NJË LEHTËSIM PËR BANKAT E NIVELIT TË DYTË, QË TË BËJNË RISTRUKTURIME PROAKTIVE TË KREDIVE DERI NË 31.12.2020 ME SHTRIRJE NJË OSE DISAVJEÇARE, SIPAS SHKALLËS SË VËSHTIRËSIVE TË ÇDO BIZNESI🤝

 ABCOM ║ VODAFONE