Kush është “Xhulio nga Shkodra”, shfaqet si pasanik në rrjete sociale, përfundon duke i kërkuar para vajzave që u premton Dubain

Nëse jeni të njohur me filmin “The Tinder Swindler” JOQ ju sjell ekskluzivisht versionin shqiptar të dokumentarit të Netflix.

Bëhet fjalë për një djalë të quajtur Xhulio nga Shkodra i cili duke u jequr si pasanik mashtron vajzat shqiptare dhe më pas përfundon duke u kërkuar atyre para.


Ai u thotë atyre se u paguan mbi 70.000 € rroga mujore punonjësve dhe ka mbi 140.000 € të deklaruara në shtet.

Shkodrani më pas i josh ato të shkojnë në Dubai me të dhe në këmbim të besnikërisë së tyre u kërkon t’i dërgojnë para pasi jo vetëm do ua kthejë, por do ia dyfishojë.