NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

KUJDES/ Google inçizon çdo gjë që thoni madje…mund ti dëgjoni edhe ju vetë

Google ka regjistruar çdo gjë që keni thënë për vite të tëra, dhe të gjitha regjistrimet mund t’i dëgjoni edhe vetë.


Kompania regjistron shumë biseda që njerëzit i bëjnë me produktet e saj. Veçoria funksionon si një mënyrë për t’i lejuar njerëzit që të kërkojnë me zërin e tyre dhe të ruajnë këto regjistrime në mënyrë që Google të përmirësojë veglat për njohjen e gjuhës.

Por kompania ka edhe një mënyrë të lehtë se si mund t’i dëgjoni këto regjistrime dhe t’i fshini të gjitha informatat e ruajtura, transmeton Express. Kjo bëhet në një faqe të veçantë e cila sjellë së bashku informatat që Google ka për ju. Faqja ndodhet në faqen e historisë së Google, në listën e gjatë të regjistrimeve.