Kryebashkiakja Ademi: Do te investojme ne te gjithe Shkodren!

Sa i përket investimit në lagjen Xhabije po punohet dhe se punimet do përfundoin shumë shpejt shprehet kështu Kryetarja Voltana Ademi, e cila sqaron se edhe në rrugen e Draçinit po vijon puna. Por edhe për lagjen Mark Lula do vijojne investimet.
Ndërsa ajo shprehet se ka një ngërç në lidhje me shpronësimin, dhe se ne si bashki nuk do do prishim asnjë object pa u shpronësuar më parë.
Investimet në infrastrukturë në Bashkinë e Shkodrës sipas kryetarës së Bashkisë po bëhën me taksat e grumbulluara nga qytetarët e Shkodrës./rozafa.tv/