KPK- ja shkarkon gjyqtarin e Shkodrës, Albano Çepele del jashtë radhëve të sistemit të drejtësisë…

Shkarkohet nga detyra gjyqtari i Shkodrës, Albano Çepele. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit evidentoi mungesë burimesh për blerjen e një apartamenti, dyshime për veprime korruptive dhe probleme me profesionalizmin.


Problem edhe gjendja shëndetësore, pasi gjyqtari Çepele vuan nga një sëmundje që i vështirëson aktivitetin fizik.

ShkodraWeb Channel