NA KONTAKTONI

Të nderuar miq, mbështetës e lexues!

ShkodraWeb ka patur parim të punës së vet, që nga dita e parë e ekzistencës: E Verteta nuk negociohet!

Nisur nga ky parim, kemi qënë, jemi dhe do të jemi të hapur për të mirëpritur çdo sinjalizim nga ana juaj, për çdo problem apo shqetësim. Kjo, deri në ditën e fundit të ekzistencës sonë si hapësirë mediatike në internet.

Po ashtu, ShkodraWeb ofron hapësirën e saj për të gjitha bisneset, individët dhe qytetarët që duan të shfrytëzojnë audiencën e saj për reklamim bisnesi, aktiviteti apo edhe shitje- blerje të ndyshme. Nuk po themi më shumë, na provoni dhe nëse nuk mbeteni të kënaqur, nuk paguani asgjë.

Mos hezitoni të na kontaktoni në çdo mëment, me çdo mënyrë:

Celular: +355 67 300 2070 (Whatsapp, Viber, SMS)

Mail: info@shkodraweb.com (informacione të ndryshme)

  editor@shkodraweb.com (shkruaj direkt drejtorit)

  reklama@shkodraweb.com (për të marrë informacion për mundësitë e reklamimit)

Na gjeni edhe në duke klikuar këtu Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Youtube, Google Plus ose duke na kërkuar me emrin shkodraweb.

Jeni të mirëpritur!