Komenti i gazetarit: Interneti i dha te drejten e fjales edhe…budallait

Nga Ardi Hoti
“Interneti, fcb, twitter etj. etj.,…i dha te drejten e fjales dhe budallait”, pati thene pak para se vdiste i madhi Umberto Eco .
E vertete shume!
Mjafton nje llogari ne fcb dhe nje idot, nje budalla, nje pijanec, nje i paafte, nje gazetar apo intelektual injorant apo cfardo qofte, sot flet nga e njejta foltore e me te njejtin mikrofon qe flet i afti, shkencetari, gazetari dhe intelektuali i vertete.
Raste pa fund e ne forma te ndryshme po me i fundit ishte sot.
Vritet Mirsad Kuci ne Shkoder. Kjo per fat te keq e vertete. Po ne foto disa portale nuk vendosin foton e viktimes po vendosin foton e nje tjetri Mirsad Kuci (thjesht kush i ka dale i pari ne kerkim ne fcb).
Ky njeriu qe vendosen ne foto eshte shok i yni shume aktiv ne nisma te ndryshme qytetare. Por sot portalet e ”vrane”.
Nje internet qe te gjitheve po na vret apo ku gjithe po vrasim veten…….!?