KLASIFIKIMET/ Shpallen superpasaniket e Shqiperise, mes tyre vetem 1 deputet

Instituti Europian Pashko, pjesë e Iniciativës Europiane për Edukim (EEI, dhe gazeta Mapo, bënë sot publik studimin për “super të pasurit” shqiptarë gjatë vitit 2016. Studimi që rendit sipërmarrësit më të pasur në vend bazohet në analizën e të dhënave zyrtare sipas bilanceve të dorëzuara në QKB. Si rezultat i kësaj analize konkludohet në listën e ponderuar të më të pasurve të vendit. Lista e më të pasurve kryesore nga Samir Mane dhe në listë janë Vilma Nushi dhe deputeti Tom Doshi.