Keshilltari i LSI ja plas Luan Rames: Nga une e ke mandatin e deputetit ne Tirane

Keshilltari i LSI-se ne Bashkine Tirane ja plas ne turinj deputetit te zgjedhur te kesaj partie ne Tirane. Ne nje status ne Facebook, Agim Kraja shkruan: “Falënderoj zotin Luan Rama dhe dua t’i kujtoj se mandati i pestë i LSI në Tiranë, që përkon me emrin e tij, ka një kontribut të padiskutueshëm të votave të komunitetit që unë përfaqësoj, siç është Njësia 9, zonat informale e sidomos ish-komuna Farkë dhe Bashkia Vorë. Këtë kontribut e kam dhënë me gjithë shpirt për LSI dhe nuk jam aspak pishman.  Agim Kraja, Anëtar i LSI në Këshillin Bashkiak të Tiranës”/ShkodraWeb/