NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

Keshilltaret e Hasit, Kukesit e Tropojes leter Rames e Metes: Lironi te burgosurit, hiqni tarifen e “Rruges se kombit”

Këshilltarët bashkiakë të Kukësit, Hasit dhe Tropojës i kanë nisur një letër peticion Presidentit të Republikës Ilir Meta dhe kryeministrit të vendit Edi Rama, ku i kërkojnë të ushtrojnë autoritetin e tyre për lirimin e 4 të burgosurve si dhe ndërprerjen e procedimit penal ndaj protestuesve të tjerë që dolën në protestë për tarifën e Rrugës së Kombit. Ndersa shefit te qeverise i kerkohet te anuloje taksen.

Kjo protestë degjeneroi në dhunë dhe pati disa të arrestuar, nga të cilët, Apeli i Shkodrës ka lënë në burg vetëm 4 prej tyre.


Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të riprodhohen/rishpërndahen lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
ShkodraWeb Media
ShkodraWeb Media