ShkodraWeb Media

E Vërteta të bën të lirë!

“Kërkoni punë në SHBA…?”, Ambasada Amerikane jep njoftimin e rëndësishëm…

Ambasada amerikane ben sot nje njoftim te rendesishem per te gjithe shqiptaret qe jane ne kerkim te punes nëpërmjet vizës EB-3 të imigrimit me bazë punësimi në Shtetet e Bashkuara. Me nje shenim ne faqen e vet ne Facebook, Ambasada Amerikane keshillon te interesuarit te “mos bini pre e këshillave të gabuara apo çmimeve të larta nga çdo burim”.

Loading...

“Ju duhet të keni aftësitë e kërkuara për vendin e punës, punëdhënësi duhet të dërgojë formularët e kërkuar në Departamentin e Punës dhe USCIS, dhe vetëm më pas NVC do të caktojë takimin tuaj në Sektorin Konsullor”- njofton ambasada.

Mesazhi i Ambasades

Jeni në kërkim të punësimit nëpërmjet vizës EB-3 të imigrimit me bazë punësimi në Shtetet e Bashkuara? Ne ju këshillojmë që të përzgjidhni me shumë kujdes këshilluesin tuaj. Mos bini pre e këshillave të gabuara apo çmimeve të larta nga çdo burim. Gjithnjë kërkoni informacion zyrtar në 👉www.uscis.gov

Ju duhet të keni aftësitë e kërkuara për vendin e punës, punëdhënësi duhet të dërgojë formularët e kërkuar në Departamentin e Punës dhe USCIS, dhe vetëm më pas NVC do të caktojë takimin tuaj në Sektorin Konsullor. #pyetanen

Loading...
Copyright ShkodraWeb Media © 2019 All rights reserved. | Politika e Privatësisë nga ShkodraWeb Media.