NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

KËRCËNIMI/ Si ranë në pranga dy autorët, “na jep 10 mijë euro, ose do të publikojmë videon intime”

Dy persona janë arrestuar në Prishtinë pasi kanë shantazhuar një person tjetër me publikimin e një video-incizim.

Mediat kosovare raportojnë se një burrë dhe një grua i janë bërë shantazh dhe presion ‘presë’ së tyre që t’i jepte një shumë prej 10 mijë euro, në të kundërt do t’i publikonin videon intime.


Pas hetimeve policore dhe identifikimit të shantazhuesve, ata u arrestuan, ndërkohë që nuk dihet identiteti i tyre. /balkanweb.com/

Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të riprodhohen/rishpërndahen lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
ShkodraWeb Media
ShkodraWeb Media