Katër jetë të humbura dhe dy raste të reja me virus, Greqia akoma në “betejë” me pandeminë…

Dy raste të reja të korona virusit në Greqi u njoftuan të hënën pasdite. Numri i përgjithshëm i rasteve është 2.918, nga të cilat 55.1% janë burra. Vdèkjét në 24 orët e fundit të pacientëve me COVID-19 janë 4, ndërsa që nga fillimi i epidemisë janë regjistruar gjithsej 179 vdèkjé.

Mosha mesatare e pacientëve që kanë vdèkúr është 76 vjeç, ndërsa numri i pacientëve të trajtuar nga intubacioni është 12. Ndërkohë numri i rasteve gjithsej është 2918.