NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

“Kam çështje shumë më të rëndësishme”, kryeministri Rama refuzon të përgjigjet për rrëzimin e qeverisë Kurti në Kosovë

Kryeministri Edi Rama në një intervistë në emisionin “Real Story”, në News 24 ka refuzuar të bëjë koment për situatën aktuale në Kosovë, pas rrëzimit të qeverisë së Albin Kurtit. I pyetur nga gazetari Sokol Balla se cili ishte mendimi i tij për këtë situatë, Rama u përgjigj:

“Ju vjen keq juve që të mos kem asnjë koment për këtë sepse kam çështje shumë më të rëndësishme. Si kjo që kemi këtu për shembull”.


Qeveria e Albin Kurtit u rrëzua mbrëmjen e djeshme. 117 deputetë ishin të pranishëm në sallën ku u mbajtën 12 orë diskutim, ndërsa votuan 82 vota pro, 32 kundër dhe një abstenim Qeveria e Albin Kurtit u rrëzua pas një mocioni mosbesimi të ngritur nga partneri i tij qeveritar, LDK, një ditë pas shkarkimit të ministrit të Brendshëm nga radhët e LDK, Agim Veliut.

Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!