Kallezohet penalisht nga KLSH drejtori i Spitalit Psikiatrik, beri 10 shkelje

Nuk do jetë nevoja që drejtori i spitalit Psikiatrik të Vlorës të japë dorëheqjes pas kërkesës së kryeministrit Rama të bërë dje. Ka qenë Kontrolli i Lartë i Shtetit i cili i ka kërkuar Ministrisë së Shëndetësisë shkarkimin e tij, ndërkohë që ka nisur një kallëzim penal për “shpërdorim detyre” ndaj tij. KLSH ka vërejtur se ky institucion, ka shkelur të paktën në 10 raste ligjin. Po ashtu KLSH i ka propozuar Ministrit të Shëndetësisë largimin nga detyra të Drejtorit të Spitalit Psikiatrik, Vlorë. Gjithashtu, për përmirësimin e punës, KLSH ka rekomanduar 15 masa organizative, 14 masa për shpërblim dëmi dhe 6 masa disiplinore.