“Ka mbaruar ky popull! E rropën…!”, Artan Fuga shkruan për Partneritetin Publik Privat: Pi-pi-pi apo Pu-pu-pu…

“Degradimi i shanseve të barabarta dhe i lirisë së iniciativës private, degradimi i funksioneve të shtetit dhe shkatërrimi i demokracisë”. Keshtu shkruan sot mes te tjerash akademiku Artan Fuga, teksa analizon sot PPP-te, apo partneritetin privat publik.


“PPP pra partneriteti privat publik është degradimi edhe i privates edhe i publikes, madje edhe i partneritetit midis tyre! Privatja shkatërrohet nga publikja dhe publikja u shkatërrua nga privatja. Eshtë futja e hundëve të shtetit te privati dhe futja e dorës të privatit te buxheti i shtetit, pra te lekët tona! Eshtë degradimi i shanseve të barabarta dhe i lirisë së iniciativës private!

Eshtë degradimi i funksioneve të shtetit! Shkatërrimi i demokracisë! Ca teoricienë lëpirës e quajnë anglisht pi pi pi.

Hi hi hi! Hahahaha! Cfarë pi pi pi ? Eshtë pu pu pu! Mbulo kokën me jorgan dhe thuaj në dreq të vejë gjithçka! Ka mbaruar ky popull! E rropën! Në partneritet…”, përfundon shënimin e tij Artan Fuga.

Për të afishuar reklamën apo njoftimin tuaj në ShkodraWeb Media mund të kontaktoni duke klikuar ShkodraWeb Media dhe menjëherë do të kontaktoheni nga stafi. ShkodraWeb Media ju mirëpret!