NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

Japonia arrin fitore historike në Botëror, mund Kolumbinë 2 -1 dhe shpreson për më tej..

Japonia ia ka dalë të marrë një fitore, e para në historinë e saj ndaj një vendi të Amerikës Latine. Niponikët janë favorizuar edhe nga nxjerrja me karton të kuq që në minutën e tretë të një futbollisti i Kolumbisë. Fillimisht kaluan në avantazh japonezët, për tu barazuar nga kolumbianët. Goli i fitores erdhi me këkë, pavarësisht se niponikët njihen si popull shtatshkurtër.

Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të riprodhohen/rishpërndahen lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
ShkodraWeb Media
ShkodraWeb Media