“Jam e martuar me fantazmën e Michael Jackson…!”, habit me rrëfimin e saj gruaja…

Një grua e quajtur Kithen Roberts, së fundmi ka habitur të gjithë me deklaratën e saj. Ajo shprehet se është martuar me fantazmën e Michael Jacson i cili është mishëruar.

Në një artikull për Daily Star, Roberts pretendoi se prania fantazmë e Jackson nuk bën seks me të, megjithatë, atij i pëlqen ta përdorë trupin e saj tokësor për të kërcyer, kënduar dhe ngrënë.


Ajo ka treguar se ai i ka propozuar me një unazë fejese dhe se ndihet shumë e privilegjuar që ai e ka zgjedhur si bashkëshorten e tij.

“Ne kemi uljet dhe ngritjet tona, por Michael, e vërteta është se unë thjesht nuk mund të ndaloj së dashuruari ty,” -u shpreh ajo.

Kathleen Roberts gjithashtu pranoi se shqisat e saj mbinatyrore ishin ngatërruar më parë si skizofreni.