Italia vetëm tetë jetë të humbura në 24 orë dhe 208 raste të reja pozitive…

Tetë persona kanë humbur jetë në 24 orët e fundit në Itali, si pasojë e korona virusit, duke e çuar numrin total të tyre në 34869. Po ashtu u regjistruan edhe 208 infeksione të reja, duke e çuar numrin total në 34869. Ndërkohë 133 persona lanë spitalin në 24 orët e fundit.

Në Lombardi, rajoni më i prekur, u regjistruan 111 persona të infektuar, ndërsa pati zero raste në 10 rajone.


 ABCOM ║ VODAFONE