NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

Italia nuk gjen paqe me pandeminë, rritet ndjeshëm numri i jetëve të humbura në 24 orët e fundit…

Gadishulli Apenin nuk po gjen dot paqe me pandeminë. Edhe këto 24 orë sjellin shifra të frikshme nga Italia. Në komunikimin e përditshëm, autoritetet njoftuan se janë shënuar 812 jetë të humbura përgjatë këtij 24 orëshi, duke u rritur sërish shifra i tyre nga dita e djeshme.

Në total numri i jetëve të humbura nga virusi korona ka shkuar në 11 591.


Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!