Italia në gjunjë nga virusi, mbi 10 mijë të infektuar dhe 613 jetë të humbura…

Ka shkuar në mbi 10 mijë numri i personave të infektuar ne koronavirus në Itali, ndërsa 613 persona kanë humbur jetën. Ka 877 pacientë në kujdes intensiv, ndërsa Lombardia dhe Veneto kërkuan të mbyllnin gjithçka, përveç dyqaneve të ushqimeve dhe farmacive, për 15 ditë, për të shmangur përhapjen e virusit vde kjeprurës.

Ndërkohë, qeveria ka paralajmëruar marrjen e masave akoma më të rrepta, nëse do të jetë e nevojshme.


Copyright © ShkodraWeb Media

ShkodraWeb Media

ShkodraWeb Media