“Ishe drita dhe guri këndor i shtëpisë ku u rritëm…”, kryeministri Rama humb njeriun më të shtrenjtë…

Kryeministri Edi Rama ka humbur njeriun e tij më të shtrenjtë, të ëmën.


“Ishe drita dhe guri këndor i shtëpisë ku u rritëm e u bëmë burra e ku mbetëm gjithnjë fëmijë. E di që deri sa të shoh dot diellin e yjet do të jesh me mua, e bukur dhe e fortë si askush.

Do të na mungosh shumë, por asgjë më shumë nuk bëje dot për ne, se sa e pamundura që bëre plot përkushtim gjithë jetën, prandaj prehu në paqe mam🙏”, shkruan Rama.

ShkodraWeb Channel