Ish- mbrojtësi i djathtë i Vllaznisë gjen menjëherë ekip, federohet me ekipin e vendlindjes…

Filip Gligorov është një nga përforcimet më të fundit të skuadrës së Shkupit.


Mbrojtësi i djathtë është prezantuar si përforcim për prapavijën e skuadrës shqiptare në Maqedoni. Ai ka qenë edhe në të shkuarën, në sezonin 2016- 2017, pjesë e Shkupit.

Gligorov, ish-mbrojtësi i Vllaznisë, pas Superiores ka zgjedhur të vijojë karrierën në elitën e futbollit në vendlindje, në Maqedoninë e Veriut.


REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!

Fibank Albania