ShkodraWeb Media

E Vërteta të bën të lirë!

Isa Mustafa zgjidhet me brohoritje si kryetar i LDK-së edhe për katër vjet, nuk kishte rival përballë…

Isa Mustafa është rikonfirmuar shef i LDK- së edhe për katër vjet. Ai është votuar me aklamacion (duartrokitje, brohoritje) dhe ka qenë i vetmi kandidat për Kryetar të partisë. Me shumicë votash, delegatët e LDK-së vendosën që Isa Mustafa të jetë përsëri udhëheqësi i partisë, shkruan Indeksonline.

Loading...

Procesi i Kuvendit Zgjedhor u mbajt me dyer të mbyllura për publikun.

Loading...
Copyright ShkodraWeb Media © 2019 All rights reserved. | Politika e Privatësisë nga ShkodraWeb Media.