I burgosuri thyen lejen. nuk kthehet me ne burg…(emri)

Një i burgosur i burgut te Drenovës, ka thyer lejen shpërblyese dhe nuk është kthyer në vendin e vuajtjes së dënimit. Bëhet fjalë për Denis Radicin, i cili është dënuar për vjedhje. Burime zyrtare për ‘BalkanWeb’ bënë me dije se pas përfundimit të ditëve të lejuese, ai nuk është kthyer më në burgun e Drenovës.