Hidhen raketa në “zonën e gjelbër” në Irak pranë ambasadës dhe bazës ku strehoheshin trupat amerikane…

Përditësimi i fundit I Last update

Të paktën dy raketa raportohet se janë hedhur në “zënën e gjelbër” pranë selisë diplomatike amerikane në Bagdad. Tre raketa të tjera raportohet se u hodhën në Balad Airbase, që strehonin trupat amerikane në veri të Bagdadit.

Nuk ka raportime për lëndime. Në fillim të kësaj jave, protestuesit pro-Irani su.lmuan ambasadën në një rrethim që zgjati pak më shumë se një ditë.


 ABCOM ║ VODAFONE