“Hapi i parë i një proçesi konsultimi të vazhdueshëm”, Bardh Spahia vlerëson maksimalisht takimin me intelektualët shkodranë

Bardh Spahia, ka vlerësuar me nota maksimale takimin e zhvilluar me intelektualë shkodranë, me praninë edhe të ish- kryeministrit Berisha. Përmes një publikimi në Facebook, ilustruar edhe me foto nga bashkëbisedimi me intelektualët, Spahia përcjell një mesazh të qartë.

“Hapi i parë i një proçesi konsultimi të vazhdueshëm”, kështu e ka konsideruar Spahia këtë takim, duke lënë të kuptohet se pas 6 marsit 2022, nëse ai do të jetë kryebashkiak i Shkodrës, do të ketë në vijimësi konsultime me intelektualët për çeshtje të ndryshme.


PUBLIKIMI I BARDH SPAHISË

Një zë i fuqishëm dhe që duhet të dëgjohet fort në qeverisjen e Shkodrës, me qytetarët dhe për qytetarët. Takimi me intelektualë të shquar shkodranë, me kontribute edhe në nivel kombëtar🇦🇱, C.

Dëgjova me bindjen e thellë se vlerat e paçmueshme të Shkodrës, intelektualët e saj, japin vizione, mendime që i sherbejnë përparimit dhe zhvillimit.

Prania e Prof. Dr. Berishës, përveçse një politikan e shtetar i sprovuar, një intelektual me vlera shumëdimensionale, ishte një vlerë e shtuar e këtij takimi të shkëlqyer. ✌🏻

#voto2
#votoshtëpiaelirisë
#BardhSpahia

💙 Për Shkodrën, të gjithë bashkë! ✌🏻
#Shpresë #Ndryshim #Fitore