Grupi “Anonymous Albanian” i ben te paimagjinueshmen qytetit kroat…

Grupimi “Anonymous Albania” ka hackuar pasditen e sotme faqen në internet http://www.dubrovnik.hr/ e cila jep informacion për qytetin, gjykatën dhe guidat turistike të Dubrovnikut.
Ky është qyteti kroat ku Gjykata e Shkallës së Parë vendosi ekstradimin e “Ballist” Morinës drejt Serbisë.
For Big Albania #ALB #PerBallistin #LironiBallistin #NejemimetyBallist #AnonAlb ishte mesazhi i tyre i vendosur në faqen zyrtare të qytetit kroat./joq.al/