NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

GRABITJA NË RINAS/ Policia vë në pranga katër persona, tre dyshohet si bashkëpunëtorë ndërsa tjetri pjesëmarrës…

Policia e Shtetit ka vënë në pranga katër persona të cilët dyshohet se kanë lidhje me grabitjen e ndodhur në datën 9 prill 2019 në aeroportin e Rinasit. Mësohet se tre prej tyre janë bashkëpunëtorë ndërsa njëri prej të arrestuarve dyshohet se ka marrë pjesë në grabitje.

Policia ka ushtruar kontrolle të shumta në Elbasan, Fushë-Krujë dhe Tiranë.


Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
ShkodraWeb Media
ShkodraWeb Media