NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

Gjyqtari shkodran i shkarkuar nga vetting-u në telashe, Italia konfirmon dënimin që nuk e deklaroi në formular…

Vjen nga Italia letërporosia për gjyqtarin Admir Thanza. ‘BalkanWeb’ mëson se letërporosia italiane konfirmon se Thanza është i dënuar për vjedhje në Italia.

Edhe Thanza e ka pranuar kur e pyetur në prokurori këtë fakt. ONM zbuloi gjatë vettingut që Admir Thanza, ish-gjyqtari i Gjykatës Kushtetuese dhe gjyqtar i Lartë ishte i dënuar për vjedhje. Prokuroria pritet të vendos për dërgimin e çështjes në gjyq me akuzën e falsifikimit të falsifikimit të formularit te dekriminalizimit. Në formularin e dekriminalizimit Thamza nuk kishte deklaruar dënimin.


Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
ShkodraWeb Media
ShkodraWeb Media