“Furnizimi me ujë të pijshëm funksional dhe i sigurtë”, Bashkia e Shkodrës garanton qytetarët…

Bashkia e Shkodrës, në faqen e saj zyrtare në Facebook, ka dhënë informacion lidhur me disa problematika të ngritura, në kuadër të parashikimit të IGJEUM për motin në ditët në vijim. Përmes këtij postimi, nënvizohet se “furnizimi me ujë të pijshëm është funksional dhe i sigurtë”.


Po ashtu, kërkohet kujdes nisur nga parashikimet për rreshje me densitet më të lartë në dy ditët në vijim. Nga ana tjetër, informohet se UKSH është në gatishmëri dhe ka marrë masa për furnizimin e rregullt të popullatës me ujë pa ndërprerje.

PUBLIKIMI I BASHKISË SHKODËR NË FACEBOOK

Bashkia Shkodër informon të gjithë banorët e Shkodrës se furnizimi me ujë të pijshëm është funksional dhe i sigurtë.

Në dy ditët në vijim pritet të kemi reshje shiu me densitet më të lartë, gjë që kërkon, si gjithmonë kujdes për të gjithë.

ShkodraWeb Channel

Ndërmarrja e Ujësjellësit Shkodër është në gadishmëri dhe ka marrë masat për furnizimin e rregullt të popullatës me ujë pa ndërprerje.

Ndërkohë ekipet mirëmbajtëse të kanaleve të kullimit dhe rrjetit KUZ janë në gadishmëri për çdo veprim të domodoshëm për të mundësuar kullimin sa më të shpejtë të rrugëve, përmes sistemit të kanalizimeve që sipas kapacitetit mbajtës janë funksional.

Më poshtë gjeni informacionin zyrtar të IGJEUM mbi parashikimin e motit. /ShkodraWeb Media/

ShkodraWeb Channel

ShkodraWeb Channel