ShkodraWeb Media

E Vërteta të bën të lirë!

FRYMËZIM/ Kjo është shkodrania që punon si shkencëtare në Amerikë…(foto)

Shumë shqiptarë kanë korrur sukses në vendet perëndimore ku punojnë dhe veprojnë, ndërsa i fundit vjen nga shtetet e Bashkuara të Amerikës. Vajza nga Shkodra, Ersida Buraniqi, e diplomuar për mjekësi në shkollën e Harvardit jep kontribut në kërkimet shkencore në klinikën “Mayo” në Boston.

Shkencëtarja shqiptare rezulton të jetë si njëra nga gratë e suksesshme në SHBA, por sigurisht jo e vetmja, pasi janë të shumtë ata që marrin suksese të tilla.

Loading...
Copyright ShkodraWeb Media © 2019 All rights reserved. | Politika e Privatësisë nga ShkodraWeb Media.