FOTOT/ “Zogu i Tiranës” u kap në një hotel në shoqërinë e një burri, mohon akuzat: Çdo gjë vajzat e bënin me dëshirë…

Hermes Nikaj, i njohur ndryshe si “Zogu i Tiranës” u vu dje në pranga nga policia, ndërsa arrestimi i tij bëri bujë në media. Ai u kap në një hotel në autostradën Tiranë-Durrës, ndërsa në momentin e arrestimit ishte në dhomë me një burrë.

Ditën e sotme janë publikuar të tjera detaje në lidhje me ngjarjen, ndërsa janë publikuar edhe foto nga momenti i arrestimit të “Zogut të Tiranës”.


Hermes Nikaj i ka mohuar akuzat e ngritura, pas arrestimit nga policia si i dyshuar për kryerjen e veprës penale të “Shfrytëzimit të pro.stitucionit” dhe “Pro.stitucionit”, ndërsa në dëshminë e tij para hetuesve ka deklaruar se marrëdhëniet s#ksuale kryheshin me dëshirë.

“Agjë nuk e bënim për lekë e bënim me dëshirë. Nuk kam shfrytëzuar njeri për pro.stitucion, duke qenë se jam i njohur kisha shumë kontakte. Gjithcka ka ndodhur me dëshirën e vajzave. Vajzat nuk paguanin per te shkuar ne lokale, nuk quhet pro.stitucion”, ka thënë ai në polici.

 ABCOM ║ VODAFONE