FOTOT/ Biznesmenët italianë protestë para ambasadës në Tiranë, ja kërkesat që kanë…

Biznesmenët italianë kanë dalë mëngjesin e kësaj të marte, 3 gusht, në protestë përpara ambasadës së tyre në kryeqytet. Me pankarta në duar, por edhe vendosur në kangjellat anash rrugës, ata kanë qëndruar aty për disa minuta. “Të braktisësh sipërmarrësit është e barabartë si të braktisësh Shqipërinë”. “Protestë kundër qeverisë dhe ambasadës së Italisë”.

Kërkojmë: Dëmshpërblim për dëmet që ka sjellë 1997, kurse profesionale dhe bashkëpunim me IADSA”.


Copyright © ShkodraWeb Media

ShkodraWeb Media

ShkodraWeb Media